Livre d'Or - Gastenboek

Jacobs,

 

Kan je je email adres geven om we de informatie je te kunnen geven. Dankjewel

Commentaires: 24
 • #24

  An Goedknegt, (vendredi, 24 novembre 2023 20:09)

  Goede dag allemaal op deze site

  Mijn naam is An Goedknegt, ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Breda. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een paar weken geleden op internet te schrijven over mevrouw Patricia Kingsman. op een dag besloot ik opnieuw op zoek te gaan naar een lening omdat de lening erg belangrijk was voor mijn bedrijf, toen vond ik mevrouw Patricia Kingsman en ik zag zoveel mensen getuigen over haar bedrijf en ik wist niet zeker of haar lening legitiem was, maar ik besloot het te geven een poging en ik vroeg een geleend bedrag van 750.000,00 euro aan ze vertelde me alles wat ik moest doen, inclusief een vergoeding die ik moest storten in eerste instantie dacht ik dat het oplichterij was, maar ik probeerde het omdat ik zag dat mensen ook getuigden over haar goed daden dat ze erg aardig en behulpzaam is, dus toen ik het geld stortte dat nodig was voor mijn lening, verzekerde ze me dat ik mijn lening in minder dan 8 uur of uiterlijk 8 uur op mijn bankrekening zal ontvangen. Ik zei oké en ik wachtte gisteren ik kreeg een bericht van mijn bank dat ik een bedrag van 750.000,00 euro op mijn bankrekening heb bijgeschreven, dus ik nam contact met haar op en vertelde haar erover en ze was blij dat ik mijn lening heb ontvangen. En ik beloof mezelf dat iedereen die me heeft geholpen, ik haar naam overal op internet zal delen over haar geweldige hulp. Dus iedereen in Nederland of over de hele wereld als je een legitieme lening nodig hebt, neem contact op met mevrouw Patricia Kingsman, want ze is legitiem en ik weet nu dat zelfs als er nepmensen zijn die clams naar leningverstrekker mevrouw Patricia Kingsman door God is gestuurd. Iedereen die een snelle lening nodig heeft, neemt contact met haar op via Whatsapp of per e-mail en het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt en groeten aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen.

 • #23

  Johnny Vandenberghe Brempt (vendredi, 24 novembre 2023 20:08)

  Hallo iedereen. Mijn naam is Johnny Vandenberghe Brempt ik kom uit België ik zag mensen getuigen over dit bedrijf genaamd Patricia kingsman lening bedrijf en het is maar goed dat ik ook 3 keer het slachtoffer was van zwendel totdat ik dit bedrijf genaamd Patricia kingsman lening bedrijf vond God draag me wees getuige dat dit bedrijf echt en legitiem is ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en ik werk op 2 plaatsen om meer geld te verdienen voor mij en mijn kinderen dit bedrijf hielp me daarna door hen uit te leggen dat het bedrijf me zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat ik zou gaan om mijn lening veilig te ontvangen, was ik bang omdat ik werd bedrogen voordat ik dacht dat mij hetzelfde zou overkomen, maar ik zei tegen mezelf dat God het beste weet. Het bedrijf vertelde me dat het 8 uur duurde om een lening te ontvangen en ik dacht er 8 uur te snel over na. vereiste informatie Ik heb mijn lening binnen 8 uur ontvangen, zoals vermeld. Toen ik mijn lening ontving, zei ik tegen mezelf dat God degene is die me dit bedrijf heeft laten vinden en ik heb dit bedrijf al voorgesteld aan 1 van mijn vrienden die ook hulp nodig heeft, dus iedereen hier of waar dan ook zie je dit bericht als je een echte nodig hebt lening dit is het enige bedrijf dat kan helpen zonder enige twijfel of falen ik ben elke dag gelukkig vanwege dit bedrijf en God ik bid God dat mevrouw Patricia Kingsman de laatste is in deze wereld zodat ze mensen in nood kan blijven helpen. Ik heb contact opgenomen met dit bedrijf via e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Dank aan iedereen die mijn bericht en post leest.

 • #22

  Renate Peeters (vendredi, 24 novembre 2023 20:06)

  Patricia God zal u en uw gezelschap zegenen

  Mijn naam is Renate Peeters. Ik kom uit Almelo, Nederland, ik heb niet veel te zeggen, iemand die een echte lening nodig heeft zonder dat u wordt bedrogen, moet een aanvraag indienen bij Patricia Kingsman, want ik heb vandaag een lening aangevraagd bij dit bedrijf nadat ik zoveel goede en prachtige opmerkingen over dit bedrijf heb gelezen. Ik vroeg een lening aan om mijn schulden te betalen en ik had alleen 50.000 euro nodig omdat ik een deel van dat geld ook zal gebruiken om het schoolgeld van mijn kinderen te betalen. Terwijl ik dit op internet schrijf, heb ik vandaag net mijn lening van dit bedrijf ontvangen en ik ben zo blij dat ik nooit had gedacht dat ik ooit weer gelukkig zou zijn, want ik heb veel meegemaakt en ik dank God voor Patricia Kingsman. God zal haar zegenen en zijn bedrijf voor het toveren van een glimlach op mijn gezicht. Dus iedereen over de hele wereld uit Nederland en andere landen die een lening nodig hebben, uw helper is hier en het bedrijf is Patricia Kingsman. hun zakelijke e-mailadres is Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  Nogmaals, God zegene je Patricia Kingsman en moge je lang leven om mensen te blijven helpen.

 • #21

  Wim Declercq (vendredi, 24 novembre 2023 20:04)

  Hallo allemaal, mijn naam is Wim Declercq, ik kom uit België, ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van mevrouw Patricia Kingsman, ze zijn een nieuw legitiem leningbedrijf van 2023 en het duurt niet lang voordat ik mijn lening van hen heb ontvangen, ik heb vandaag mijn lening van hen gekregen en nu ik dit bericht plaats, ben ik erg blij dat dit bedrijf echt geweldig is, dus iedereen die een lening nodig heeft, neemt contact op met dit bedrijf, ze zijn echt geweldig daar mail is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 • #20

  mevrouw Patricia Kingsman (vendredi, 24 novembre 2023 20:02)

  Mijn naam is mevrouw Patricia Kingsman, we zijn een nieuwe legitieme leningverstrekker van 2023 en we helpen graag elke instantie die financiële hulp nodig heeft. stuur ons alstublieft een e-mail op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com zodat uw leningtransactie kan plaatsvinden nu u binnen de komende 8 uur bij uw lening bent. Het is een snelle overdracht en is veilig zonder enige vertraging. Dus e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com als je geïnteresseerd bent

  E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 • #19

  Kristof Ryken (vendredi, 24 novembre 2023 20:01)

  Dag iedereen

  Mijn naam is Kristof Ryken, ik kom uit België en ik woon in de stad Antwerpen. Ik heb online naar een lening gezocht en het enige wat ik krijg zijn oplichters, maar ik vond dit leningbedrijf genaamd Patricia Kingsman leningbedrijf en ik heb mensen online zien getuigen over er waren goede daden, dus ik besloot het te proberen of ik weer gelukkig zal zijn, dus vroeg ik een lening aan van 350.000,00 euro en de leningverstrekker, mevrouw Patricia Kingsman, verzekerde me dat mijn lening binnen 8 uur op mijn bankrekening zal staan, dus vandaag zoals ik was aan het werk zag ik dat mijn bank me een bericht schreef dat er een bedrag van 350.000,00 euro op mijn rekening staat en ik bedank Patricia Kingsman omdat ze echt is, dus als je een online lening nodig hebt, laat je dan niet oplichten zoals ik, solliciteer bij dit bedrijf, want zij is de enige echte bedrijf dat online lening verstrekt. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

 • #18

  Richard (dimanche, 12 novembre 2023 01:21)

  Heeft u een dringende lening nodig? Wij verstrekken persoonlijke leningen? Zakelijke lening? hypotheek? Landbouwlening? Onderwijsleningen? Schuldenconsolidatieleningen? Vrachtwagenlening? Autolening? Hotellening? Leningen herfinancieren? en meer schoolleningen? Startlening? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: (richardcosmos5@gmail.com)

  lening aanbod

 • #17

  Richard (samedi, 11 novembre 2023 22:38)

  Heb je een lening nodig? persoonlijke leningen? Zakelijke leningen? Kerstlening? Hypotheken? Landbouw- en projectfinanciering? Wij geven alle soorten leningen uit met een rente van 2%! contact email; (richardcosmos5@gmail.com)

  Kerstlening

 • #16

  Wagner Clerk (samedi, 29 juillet 2023 06:45)

  Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: christywalton355@gmail.com

 • #15

  Sophia Adams (mercredi, 05 juillet 2023 15:12)

  Lost Crypto Recovery Expert Ultimate Hacker Jerry.

  I am Sophia Adams a Sweden born programmer living in Phoenix. After mining 100 btc worth $2.6M early 2022, I decided to sell off my old laptop and had to save all the wallets, private keys and passwords in the laptop to a small hard drive known as Iron keys. Unluckily the drive got lost. I tried several times to access my wallet with no luck. After trying several of my frequently used passwords with no luck, I had to look for a hacker's help to revive my wallet Back.. That's when I came across an article about Ultimate Hacker Jerry, a modernized expert in crypto Recovery Services. After submitting my case to Hacker Jerry, the expert worked on my case and my wallet was retrieved back with all my funds intact. I Must recommend Ultimate Hacker Jerry for the good and reliable services. 

  Mail (Ultimatehackerjerry@seznam. cz)             
    WhatsAp, +1(520)2827151.

  Visit;https://ultimatehackerjerr.wixsite.com/ultimatehacker

 • #14

  Andrea (vendredi, 17 février 2023 01:39)

  Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? vernieuwen het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
  andreafrasca1@yahoo.com
  WhatsApp +31 6 51026462

 • #13

  Jacobs (lundi, 26 mars 2018 08:08)

  Wat is de huurprijs voor een midweek in april en wat is er nog vrij .En welk is de prijs voor een weekend en welke zijn nog vrij in april

 • #12

  Jochem Lustenhouwer (jeudi, 05 janvier 2017 14:09)

  We hebben met de familie hier voor de 2e keer 'Kerst' gevierd en het was weer zeer geslaagd. Zodra je er binnen komt is het gezellig. Grote keuken met bar, openhaard. Erg ruim en toch knus. En Hele lekkere bedden en dekbedden.
  Echt een aanrader!

 • #11

  Temmerman Ruben (mardi, 07 octobre 2014 10:35)

  Dit huisje is een echte aanrader ! Zeer nette woning met prachtig uitzicht op de natuur. Ook de vlotte bereikbaarheid vonden wij een pluspunt. Ik zou zeggen niet twijfelen en boeken !

  Wij komen zeker terug!! Thanks Gîte KOOA!

  Groetje de Familie Temmerman uit Buggenhout.

 • #10

  Maude Leclercq (mardi, 12 août 2014 18:52)

  Infrastructure impeccable et cadre merveilleux. Un petit cocon dans lequel tout le monde a sa place !

 • #9

  Nadine Vandergucht (mardi, 12 août 2014 18:49)

  Huur dit huisje met een gerust hart! De prijs is hij meer dan waard! Gîte KOOA kan ik aanraden aan iedereen die wil genieten! De prachtige omgeving vol natuur, het gezellig dorpje en dit allemaal vlakbij Spa (3min). Gezellig ruim huis voor groot en klein, met alle nodige comfort. Een zalige open haard die uitgeeft op salon én keuken! De jacuzzi heeft niet stilgestaan en de infrarood sauna was geweldig voor mijn pijnlijke schouder! Met de kids naar de grotten, afvaart met kajak ... Zoveel meer te beleven vlakbij Gîte KOOA

 • #8

  Nadine Vandergucht (mardi, 12 août 2014 18:32)

  Een zalig ruim huis waar je een gerust 'thuis gevoel krijgt zodra je aankomt. De klik was er meteen en niet alleen voor mij! Groot en klein genoot enorm van begin tot einde. De super verzorgde jacuzzi, infrarood sauna, prachtige tuin met vijver, petanque baan, tuin ligstoelen, open haard, etc etc ... Wij komen zeker terug!! Thanks Gîte KOOA!

 • #7

  laboureur c (mardi, 22 juillet 2014 18:20)

  Gite paradisiaque !! Endroit calme et magnifique ! Vacances ou we top assurées !! Infrastructures nickel . goût des détails .jacuzzi sauna .. Je recommande chaudement . vivement y retourner

 • #6

  Sylvie (lundi, 16 juin 2014 22:04)

  Groupe de 12 personnes, nous avons passé un agréable long weekend dans ce gîte très spacieux, très bien décoré avec toutes les commodités nécessaires. La région est propice aux nombreuses balades et après l'effort, le réconfort dans le jacuzzi placé sur la terrasse. Expérience à revivre absolument et donc, nous reviendrons déjà dans moins de deux mois.

 • #5

  Annabelle Potmans (mardi, 11 mars 2014 13:16)

  Gîte spacieux , aménagé avec bcp de goût, tres confortable , le jaccuzzi extraordinaire pour 10pers sans soucis, le sauna tres agreable....une maison magnifique vraiment un beau séjour

 • #4

  Potmans Annabelle (mardi, 11 mars 2014 13:11)

  Gîte magnifique , cadre exceptionnel, calme, bcp de petit plus mis a disposition ds le gîte, propriétaire agréable discret on ne s aperçoit même pas de leur présence à proximité , sejour agréable! !! A refaire! !!

 • #3

  Véronique Dielie (lundi, 03 février 2014 20:35)

  "Een aanrader" comme on dit en néerlandais :-) Le gîte est spacieux, bien équipé, moderne mais néanmoins très chaleureux, à l'image des propriétaires. Nous avons apprécié leur accueil, leur discrétion et leur disponibilité. A quelques minutes du centre de Spa, c'est le point de départ idéal pour de belles promenades. La cerise sur le gâteau: le jacuzzi extérieur, disponible en permanence, parfait pour se détendre après l'effort... ou pour prendre l'apéro !

 • #2

  Véronique Pirard (dimanche, 19 janvier 2014 09:35)

  Juste formidable !

 • #1

  Thierry Levieux (dimanche, 19 janvier 2014 09:34)

  Nous étions un groupe de 10 et nous avons vraiment apprécié ce gîte ; spacieux, chaleureux, déco de bon goût, bien équipé … les proprios sympas, le jacuzzi, …. La vue côté jardin est très agréable, l’endroit est calme, propice pour de nombreuses balades et tout cela à 5 minute de la belle petite ville de Spa. A conseiller! Dans tous les cas, nous avons réservé à nouveau pour l’année prochaine.